Scania V8 R580

Täysin peruskunnostettu moottori apulaitteineen, Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat. Kerax Kerax Kerax Kerax Tarkenna Järjestä. Sora- ja kippiautot Suomi, Joensuu. Torin turvallisuusvinkit. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen.

SCANIA R580 vetopöytäautot

Jos et salli näiden evästeiden käyttöä, et välttämättä näe jakamistyökaluja tai pysty käyttämään niitä. Euro 2 1. Jaa ilmoitus Facebookissa. Ota yhteyttä, jos sinulla scania v8 r580 kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai muusta Scania-organisaation toiminnasta. Siisti ja toimiva kasettiyhdistelmä sopivan isoilla lavoilla Auto sekä kärry täysin työkunnossa Hyvät autonrenkaat Lava kiilatapeilla.

scania v8 r580

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Ohjaamon tyyppi. Toimiva, akunkestosta ei tietoa. Scanian uusi CrewCab voi kuljettaa jopa kahdeksan matkustajaa, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän joustavuutta, mukavuutta sekä turvallisuutta. Auto oli paskanen kuvatessani, en viittiny pestä kun oli pakkasta. Nettikone

varaston ikkunat ja ovet

SCANIA R vetopöytäauto, myydään SCANIA R vetopöytäauto

Julkaistu: 1kk. Erinomainen käytettävyys ja luotettavuus. Sivu 1 2 3 4 5 … 6 Luo sähköpostihälytys. Katso kaikki valokuvat 21 Scania Edullinen kuukausivuokra R siirtyvä vetopöytä. Laturi tulee mukaan.

SCANIA R vetopöytäautot myydään – Truck1 Suomi

Lue lisää. Tämä kenttä on pakollinen! Moottorin teho. Näiden evästeiden avulla verkkosivu voi hyödyntää lisätoimintoja ja -mukauttamista. Vetopöytäautot Suomi, Varastaminen. Continue to Mascus. Telemarkkinoija rikkoo lakia jos ottaa yhteyttä henkilöön, joka on kieltänyt telemarkkinoinnin.