Samsung Q70 Series

Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahja ideat. Saat vaivattomasti yhdistettyä älytelevision kodin verkkoon WiFi:n avulla, jolloin pystyt käyttämään lukuisia television tarjoamia kotimaisia ja ulkomaisia suoratoistopalveluita. Panasonicissa on lisäksi Local Dimming Intelligent Pro, joka pyrkii samsung q70 series tuhansia virtuaalisia himmennysalueita parantaakseen kontrastia. Tutustu ja tilaa. Google Assistant, Bixby, Alexa sisäänrakennettu ei saatavissa joillakin kielillä ja joissakin maissa. Haluatko pitää Samsung-televisiota tasolla, vai nostaa sen seinälle?

Samsung-televisiot

Ylöspäinskaalaus vertaa sisältöä samsung q70 series sisällä olevaan tietokantaan, jonka jälkeen se luo ylimääräisiä yksityiskohtia ja tekstuureja tekoälyn avulla. Jalustana toimii T-muotoinen alusta. Pelikäytössä Q70T on sen sijaan tähtipelaaja, kiitos todella alhaisen latenssin. Samsung on onnistunut luomaan erinomaisen ja luonnollisilla yksityiskohdilla varustetun kuvan. Joonas Pikkarainen on teknologia- ja pelitoimittaja, jolla on erityisen vahvat juuret juuri pelialan raportoinnista useissa eri kotimaisissa medioissa.

samsung q70 series

Miksi tilaisit Telialta?

Lue lisää. Graafinen taide näkyy erittäin tasaisena ja värikirjo dynaamisena. Paneeli on sen sijaan ainoastaan reunavalaistu, kun taas sen kalliimmat mallit tarjoavat tarkemman paikallisen himmennyksen täysvalaistuksen ansiosta. Lue lisää. Muita kiinnostavia Samsung-tuotteita sinulle voivat olla Samsung-puhelimet sekä Samsung-tabletit.

maybelline dream satin bb

Samsung 55″ 4K QLED Smart TV () QE55Q70AATXXC | Telia

Samaan aikaan HDR tuottaa upeat värisävyt räjähdyksiin ja autoihin, kun taas kaduille paistava auringonvalo näyttää niin ikään vakuuttavalta. Siten se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät halua maksaa maltaita samsung q70 series lippulaivamallista Samsung Q95T:stä. Quantum Dot ja Q Contrast -tekniikoiden avulla saat aina erinomaisen katselukokemuksen vuorokaudenajasta ja huoneen valaistuksesta riippumatta. Anna Telia Helpin hoitaa TV:n käyttöönotto puolestasi. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahja ideat. Ennen kaikkea se on sulava ja intuitiivinen, joka ei kata ainoastaan kaikkein tavanomaisimpia suoratoistotoimintoja, vaan sisältää täysin uniikkeja ominaisuuksia kuten Ambient- ja Multi-View-tilan. Q70T hyötyy samoista tekoälyn tuottamista parannuksista kuin samsung q70 series vuoden QLED 4K -televisiot, ja kyseessä on aidosti suuri vahvuus.

Samsung-televisiot | Telia

Se on onneksi riittävän kirkas tehdäkseen HDR-sisällöstä vakuuttavan näköistä ja parantaakseen kontrastia. Ylöspäinskaalaus vertaa sisältöä television sisällä olevaan tietokantaan, jonka jälkeen se luo ylimääräisiä yksityiskohtia ja tekstuureja tekoälyn avulla. Alhainen latenssi auttaa sinua voittamaan peleissä. Suoritin Suorituskykyinen Quantum Processor 4K Quantum Processor 4K optimoi älykkäästi kuvaa ja ääntä korkealaatuisen katselukokemuksen takaamiseksi. Lisäksi käyttöliittymä tukee useita digitaalisia avustajia, joita ovat yhtiön oman Bixbyn lisäksi Alexa ja Google Assistant. Muita käteviä ominaisuuksia ovat Mobile Multi View -toiminto Casting-tuella, jolloin ohjelmia voi katsoa samanaikaisesti sekä television että mobiililaitteen ruudulta. TechRadar Yhteenveto.