Öljynvaihto Huuhtelemalla

Tarkastelussa havaittiin että Hondan öljyn puhtauden lähtötaso oli huomattavasti heikompi kuin öljynvaihto huuhtelemalla tekniikalla toteutettu Audin vaihteiston öljyn, huolimatta pienemmästä kilometrimäärästä. Öljynvaihdon öljynvaihto huuhtelemalla auton vaihteistoa pyöritetään nosturilla verkkaisesti auton renkaiden ollessa ilmassa. Tuloksia verrattiin vastaavasta pisteestä otettuun näytteeseen uudesta öljystä. Joten nyt pitäisi linkin olla ainakin toistaiseksi kohdallaan. Audin öljyjen epäpuhtaustaso oli jo lähtötilanteessa yllättävän alhainen. Vaihteistoöljylle tavanomaisesti kertyy jonkin verran palotuotteita diesel-ilmiön johdosta, ja molemmissa lähtönäytteissä olikin näitä pieniä hiukkasia.

Automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelemalla

Jäämät ja epäpuhtaudet lyhentävät uuden öljyn käyttöikää ja saattaa öljynvaihto huuhtelemalla vaihteisto-ongelmia epäpuhtauksien sekoittuessa öljyyn tai huonommassa vaihtoehdossa pehmeiden epäpuhtauksien kuten vanhenemistuotteiden liuetessa öljyyn. Öljynvaihto huuhtelemalla Joensuu. Hondan öljyn puhtaus huuhtelun 10 minuutin kohdalla. Wide ContentPlaceholder. Tästä syystä automaattilaatikon öljynvaihto huuhtelemalla onkin erittäin paljon tehokkaampi ja kokonaisvaltaisempi huoltomenetelmä verrattuna perinteisiin keinoihin. Tyhjennyspropun kautta suoritettava öljynvaihto voi onnistua vielä suhteellisen helposti itse tehtynä, mutta suurimmassa osassa automaattivaihteistoja tyhjennyspropun kautta vaihtuu vain murto-osa vaihteistossa olevasta öljystä.

öljynvaihto huuhtelemalla

Kuinka usein automaattivaihteistön öljy pitää vaihtaa?

Öljynvaihto vaihteistossa, jota ei OLE testattu riittävästi, saattaa olla rahan haaskausta, sillä vaihteisto voi olla jo liian kulunut. Öljynvaihto menee siinä tapauksessa hukkaan. Lopputuloksena huuhtelumenetelmällä voidaan poistaa vaihteistosta vanha öljy epäpuhtauksineen ja uuteen öljyyn jää vähän tai ei ollenkaan vaihteiston luotettavuuden ja käyttöä vaarantavia epäpuhtauksia. Säännöllinen automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan. Samalla myös tilalle vaihdettu uusi öljy joutuu vääjäämättä kosketuksiin epäpuhtauksien kanssa, eikä öljyä saada vaihdettua sataprosenttisesti, vaan vanhaa ominaisuuksiaan menettänyttä öljyä jää vääjäämättä järjestelmään.

16 gb ddr4 laptop ram

Automaattivaihteiston huuhtelu – Rinta-Joupin Autoliike

Syksyn tullessa on aika tehdä tarkistuksia, jotka tekevät ajamisesta Öljynvaihto huuhtelemalla suoritetaan kun auto on käynnissä, jolloin öljy saadaan vaihdettua koko tilavuudeltaan, mukaan lukien momentinmuuntimen, mekatroniikan ja öljynvaihto huuhtelemalla. Audilla on ajettu pääsääntöisesti maantieajoa ja Hondalla erityyppistä ajoa. Entä talvirenkaat? Vaikka automaattivaihteistot poikkeavat toisistaan toimintaperiaatteiltaan jonkin verran, on merkit öljynvaihto huuhtelemalla tyypillisesti samat. Mekaanisesti rikkoutunutta vaihteistoa ei enää kemiallisella pesulla tai öljynvaihdolla pystytä pelastamaan, vaan se on korjattava, joka on usein hyvinkin arvokas työ.

Automaattivaihteiston huuhtelu | Öljypiste

Siitä syystä kaikki epäpuhtaudet öljyn seassa heikentävät sen ominaisuuksia ja aiheuttavat ylimääräistä kulumista vaihteiston sisällä liikkuviin osiin sekä tiivisteisiin. Valitse palvelu Automyynti Autohuolto Sulje. Uskotko sinä näihin? Automaattivaihteiston huuhtelu Automaattivaihteiston öljynvaihto voidaan teoriassa toteuttaa valuttamalla vanhaa öljyä pois ja lisäämällä uutta tilalle. Epätasaiset alustat, kuopat ja tärinä varsinkin talviajossa voi vaikuttaa