Mölkyn Säännöt

Tasapisteissä voi halutessaan myös turvautua Mölkoutiineli pikapeliin voittajasta. Save Accept all. Skip to content Keilojen asettelu muodostelmaan Mölkky on supersuosittu suomalainen ulkopeli, jossa pelaajat menestyvät heittotarkkuuden ja sattuman avulla. Jos pisteitä on 37 tai enemmän, yliastumisesta putoaa 25 pisteeseen. Mikäli pistemäärä ylittyy, pelaajan pisteet putoavat aina een. Keilat mölkyn säännöt numeroitu 1 — mölkyn säännöt Luokat : Suomalaiset pelit Tarkkuuslajit Ulkopelit.

Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Jos seuraava heitto on ehditty heittää, ei väärästä heittovuorosta rangaista. Vuonna mölkkyjä valmistui noinnoin mölkyn säännöt enemmän kuin edeltävänä vuonna. If you think that’s OK, just click ”Accept all”. Jos mölkyn säännöt jää kolmella peräkkäisellä heittokierroksella ilman pisteitä, tuomitaan joukkue hävinneeksi erä 50 — 0. Peli loppuu, kun ensimmäinen pelaaja saa tasan 50 pistettä. Tasapisteissä voi halutessaan myös turvautua Mölkoutiineli pikapeliin voittajasta.

mölkyn säännöt

Navigointivalikko

Your choice will be saved for one year. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu. Kaatunut keila: Keilaa ei lasketa kaatuneeksi jos se nojaa toista keilaa tai heittokapulaa vasten. Mölkkyä voivat pelata tasapäisesti yhdessä sekä nuoriso että vanhat, ja siitä onkin tullut suosittu peli etenkin kesämökeillä. Se muistuttaa idealtaan ja välineiltään karjalaisten vuosisatoja vanhaa peliä kyykkää. Jos pisteitä on 37 tai enemmän, yliastumisesta putoaa 25 pisteeseen.

led gu10 3000k 5w

Mölkyn säännöt – Suomen Mölkkyliitto ry

Mölkkyliitolla on oikeus tulkita ja muuttaa näitä sääntöjä. Mikäli pistemäärä ylittää mölkyn säännöt, pelaajan pisteet putoavat een. Mikäli keila nojaa toiseen keilaan tai mölkkyyn, sen laskenta riippuu missä seurassa mölkkyä pelataan. Peli kulkee arvotussa tai sovitussa heittojärjestyksessä. Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli. Peli päättyy, kun ensimmäinen joukkue saa tasan 50 pistettä.

Mölkky – Wikipedia

Wikimedia Commons. Kolmesta perättäisestä ohiheitosta kilpailija putoaa pelistä ja siirtyy yleensä kirjuriksi. Jos heittäjä kaataa yhden keilan, pistemäärä on sama kuin kaatuneen keilan numero. Seuraavissa peleissä heittojärjestys muodostetaan edellisen pelin tulosten perusteella pienimmästä pistemäärästä suurimpaan. Leikkejä luvuilta Lähteitä: WWW.