Macbook Pro Touch Bar

Toimisto Mitä ohuempi kannettava, sitä vähemmän tilaa jäähdytykselle. Voit myös vaihtaa käyttäjää – kaikki pelkällä sormen kosketuksella. MacBook Pro on saatavilla neljällä portilla, joten voit tehdä kaiken tämän kummalta puolelta tahansa. Siirry saumattomasti Touch Barin, näppäimistön ja ohjauslevyn välillä. Katso tietoja eri appien Touch Bar -ominaisuuksista kohdasta MacBook Pron apit sekä appeja koskevista osioista.

Apple MacBook Pro Touch Bar 15.4´´ i7/16GB/256GB SSD Laptop

Erittäin tehokas ja monikäyttöinen portti Thunderbolt 3 yhdistää erittäin suuren kaistanleveyden ja Universal Serial Bus-C-standardin monikäyttöisyyden. Toimintonäppäinten näyttäminen: Näytä toimintonäppäimet F1—F12 Touch Barissa painamalla fn-näppäintä ja käytä sitten toimintonäppäintä napauttamalla. Näytä laajat tuotetiedot. Kannettava tietokone. Tee Macbook pro touch bar Paylla turvallisesti ostoksia verkossa. Näyttävä 16 tuuman Retina-näyttö TrueTone-teknologialla 9. MacBook Pro 16 Touch Bar on vaikuttavan suorituskykyinen tehopakkaus ja virtuoosimainen työkalu ammattilaiskäyttöön.

macbook pro touch bar

Tuotekuvaus Apple MacBook Pro Touch Bar 15.4´´ i9/16GB/512GB SSD Laptop

Force Touch -ohjauslevy, Touch Bar. Ei optista asemaa. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Jopa 10 tuntia. Lopputuloksena on yksi huippunopea, yleiskäyttöinen portti.

helsinki omena hotelli

Apple MacBook Pro 16 Touch Bar () | Elisa Yrityksille

Tilaa riittää kuljettamaan mukana suurikokoisiakin projekteja, kuten isoja kuvakirjastoja tai videoprojekteja. Painikkeilla avataan tai suljetaan Control Strip, muutetaan kirkkautta tai äänenvoimakkuutta ja aktivoidaan Siri. Katso yhteensopivat tarvikkeet. Nauti vaikuttavan tasapainoisesta ja korkealuokkaisesta äänentoistosta, joka tarjoaa laajan dynaamisen alueen ja mahtavaa jytinää voimakkaammalla bassolla. Macbook pro touch bar OmaElisa. Mullistava tapa käyttää Maciasi Touch Bar korvaa jo pitkään näppäimistön yläreunassa olleet toimintonäppäimet monikäyttöisemmällä ja tehokkaammalla ratkaisulla.

Apple MacBook Pro with Touch Bar (MUHR2KS/A) yrityksille | Atea eShop

Svenska Ohjeita. Se muuttuu automaattisesti riippuen siitä, mitä teet, ja tarjoaa sinulle joukon tilanteeseen sopivia ja helposti käytettäviä työkaluja – esimerkiksi järjestelmäasetuksia kuten äänenvoimakkuus ja kirkkaus, interaktiivisia tapoja muokata tai selata sisältöä sekä älykkäitä kirjoitusominaisuuksia, kuten emojit ja ennakoiva tekstinsyöttö. Minne ikinä ideasi johdattavat, pääset perille nopeammin tehokkaan prosessorin ja muistin, edistyksellisen näytönohjaimen, salamannopean tallennuksen ja muiden huippuominaisuuksien avulla. Erinomaisen kirkas ja värikäs näyttö MacBook Pron näyttö on paras Mac-kannettavan näyttö. Iloa silmälle, musiikkia korville MacBook Pron Retina-näytön kirkas LED-taustavalaisu ja suuri kontrastisuhde tuottavat syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Kannettava tietokone.