Macbook M1 Pro 16

Liitä HDMI-porttiin televisio tai näyttö. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Katso kaikki MacBook Pro -kannettavat. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Huomaathan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtaalta macbook m1 pro 16 muokatuilla koneilla ei Object Linking and Embedding peruutus- vaihtaminen- eikä palautusoikeutta. Lisäksi Touch ID on uudistettu selkeällä renkaalla, jonka ansiosta sormi ohjautuu juuri oikeaan kohtaan kannettavan turvallista ja kätevää avaamista varten.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Kaikkien aiko­jen tehokkain MacBook Pro on nyt täällä. Valitse siru. Väsymätön teho­pakkaus. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Nopeampi projektin rakentaminen 7.

macbook m1 pro 16

Huomioi nämä, kun valitset MacBook Pron.

Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella OLE palauttaminen- tai vaihtaminen-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Rekisteröityminen on ilmaista. Suunni­teltu maa­palloa ajatellen. Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Katso hopean­värinen 14 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuu­dessa. MacBook Pron kuuden kaiuttimen järjestelmä ja edistykselliset algoritmit tukevat tilaääntä, kun musiikkia tai videota toistetaan Dolby Atmosilla. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan.

lämpöpatteri gigantti

Apple MacBook Pro 16” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

HDR-sisältö herää eloon kuvissa, videoissa ja peleissä: saat hienot huippu­valot, uskomatto­mat yksityis­kohdat varjoissa sekä kylläiset, toden­tun­tuiset värit. Mikäli et OLE paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla macbook m1 pro 16 kenttään. Jopa 11 tuntia langa­tonta netin käyttöä Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Toimitus arviolta 1 – 3 arkipäivässä lähetyksestä, saat tiedon kun lähetys on noudettavissa.

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Lähettämiäsi tietoja käytetään saatavuus­ilmoituksen lähettämiseen. Ostoskori löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Mikäli et Object Linking and Embedding paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.