Macbook Air I 5

Tuettuna samanaikaisesti täysi natiivitarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja:. Paino (fysiikka) vaihtelee kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan. Tervetuloa asiakkaaksemme jo tänään! Janina M. Käytetty MacBook Air on ekologisuutta ja edullisuutta arvostavan valinta.

Apple MacBook Air 13.3´´ i5 1.8/8GB/128GB SSD Laptop

Tiesitkö, että Macin koneet ovat monen muusikon ja kuvankäsittelijän suosikkeja? MacBook Airissa on 8 Gt muistia valmiiksi integroituna, ja lisäksi valinnaisena 16 Gt lisämuistia. Kun vertaat uuden ja sivustomme MacBook Airin hintoja, huomaat miten paljon säästät hankkiessasi käytetyn koneen. Koneessa on sormenjälkitunnistin ja taustavalaistu näppäimistö. L p A,m on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso macbook air i 5 käyttäjän asemasta pyöristettynä lähimpään 1 dB:hen. Ilmainen vakiotoimitus. Core i7.

macbook air i 5

Apple Footer

Valmiustilatesti mittaa akunkestoa sallimalla langattomaan verkkoon liitetyn ja iCloudiin kirjautuneen tieto­koneen siirtyä valmiustilaan Safari- ja Mail-appien ollessa päällä ja kaikkien järjestelmä­asetusten ollessa oletus­asetuksissaan. Tarjoamamme jalosteet ovat aina ammattilaisten kunnostamia ja niissä on vähintään vuoden takuu. Tiedätkö, että ostamalla kauttamme käytetyn koneen säästät paitsi luontoa, myös omaa lompakkoasi, sillä valikoimastamme löydät aina edulliset ja toimivat koneet niin harrastus- kuin ammattilaiskäyttöön. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Evästeet”. Lue lisätietoja uusimmasta käyttöjärjestelmästä Käyttöapu Käyttöapu­ominai­suuk­sien ansiosta erityis­apua tarvitsevat saavat nyt enemmän irti uudesta MacBook Airistaan. MacBook Airissa on 8 Gt muistia valmiiksi integroituna, ja lisäksi valinnaisena 16 Gt lisämuistia.

aerocell paristo

MacBook Air (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Alkaen 13 – 14,9″. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoon­panon mukaan. MacBook Airin mitat ja paino takaavat, että se on helppo kuljettaa laukussa. Voit siis luoda ja tehdä upeita asioita. Kieltäydyn evästeistä Vaihda asetuksia.

Apple MacBook Air ´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Hopeinen| Techinn

Katso lisää. Asiantuntevasti kunnostettu. Yleinen toimintakyky. Tuskin huomaat kantavasi MacBook Airia mukanasi! Esimerkiksi käytetty MacBook Air löytyy meiltä takuulla vertailukelpoiseen hintaan helposti ja luotettavasti.