Mac Book Pro 15

Deltacon hiljainen langaton hiiri on erinomainen valinta seuraavalle matkalle ohuen muotoilunsa ja vain 60 gramman painonsa ansiosta. MacBook Pro Retina 15″ 2. Piilotetut luokat: Päivitystä kaipaavat sivut Tietotekniikkatyngät Seulonnan keskeiset artikkelit. Asus ZenBook Pro 15 on kykenevä kannettava tietokone itsessään. Prosessorin kanta BGA

MacBook Pro (15-tuumainen, 2018) – Tekniset tiedot

Thermal Monitoring -teknologia Kyllä. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Joitakin suosikkipikakuvakkeistamme ovat Spotify, laskin ja musiikkisoitin. Näillä kahdella kannettavalla tietokoneella on paljon tekemistä, mukaan lukien korkean resoluution näytöt ja saatavilla olevat Core i9 -prosessorit. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. MacBook Prolla kesti 52 sekuntia saman tehtävän suorittamiseen.

mac book pro 15

Tekniset tiedot

Deltacon hiljainen langaton hiiri on erinomainen valinta seuraavalle matkalle ohuen muotoilunsa ja vain 60 gramman painonsa ansiosta. Prosessori Suoritinvalmistaja Intel. Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Prosessorin kivipaino 22 nm. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Uusissa MacBook Proissa oli paremmat suorittimet edelliseen malliin verrattuna ja näytönohjaimia oli myös päivitetty.

io 6 oral b

MacBook Pro (tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Näyttö Näytön halkaisija 15,4 ”. Apple säilytti MacBook Pron tyylikkään, teollisen alumiinirungon, joka on saatavana Space Grey- tai Silver-värisenä, ja kannessa on ikoninen purettu omenalogo. MacBook Pro kestää noin kaksi kertaa niin kauan kuin ZenBook Pro 15, vaikka Asus -kosketuslevyn näyttö olisi poistettu käytöstä. Päivän tarjoukset. Premium -kannettavan keskiarvo on prosenttia. DVI-portti Ei. Siinä on USB-liitäntä mac book pro 15 latausta varten.

Akku Apple MacBook Pro lle – Retina – A – A

Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. FSB-pariteetti Ei. Siinä kaikki. Jaa ilmoitus Facebookissa. Käyttöehdot Palaute.