Maanmittauslaitos Kartta

Hinnat paino-originaaleille. Karttatasojen järjestäminen: Voit muuttaa maanmittauslaitos kartta järjestystä raahaamalla. Maanmittauslaitos voi ottaa Karttapaikan tai sen osan pois käytöstä esimerkiksi huoltotöiden, päivitysten, teknisten ongelmien tai muiden syiden vuoksi. Kirjoita ID:n perään kysymysmerkki? Rajamerkkejä ei suositella piirrettäväksi mittakaavoissa —koska kartan luettavuus kärsii. Lähtötietona olivat Maanmittauslaitoksen tekemät kihlakunnan teemakartat.

Päävalikko

Katso ohjeistot palvelun käyttöön. Palvelutietovarannon tuominen kartalle Suomi. Saat julkaistussa kartassa indeksikartan esille ja piiloon klikkaamalla karttaikkunan oikeaa alakulmaa. Mikäli olet muokatussa karttanäkymässä, voit koska tahansa ”nollata kartan” ja palata alkuun Palauta oletusnäkymä -toiminnolla, maanmittauslaitos kartta löydät liikkumisnuolten keskiöstä. Kvantiilit: Kussakin luokassa on yhtä monta havaintoa.

maanmittauslaitos kartta

Luokittelu määritellään luokittelutavan, luokkien lukumäärän ja luokkarajojen jatkuvuuden perusteella. Vanhat teemakartat, ilmakuvat ja asiakirjat Maanmittauslaitokseen on arkistoitu maanmittaustoimituksiin liittyviä asiakirjoja ja karttoja sekä peruskarttoja ja pitäjänkarttoja luvulta lähtien. Kartoille on merkitty myös mahdolliset tieoikeudet ja rasitteet. Vanhat teemakartat, ilmakuvat ja asiakirjat Maanmittauslaitokseen on arkistoitu maanmittaustoimituksiin liittyviä asiakirjoja ja karttoja sekä peruskarttoja ja pitäjänkarttoja luvulta lähtien. Murupolku Etusivu Rajapinnat Tutustu rajapintapalveluiden käyttöön Karttapaikka. Maastokarttoja ja ilmakuvia on ladattavissa digitaalisessa muodossa Avoimien aineistojen tiedostopalvelusta.

bmw 328

Suomen vanhat teemakartat | Maanmittauslaitos

Aluejaoksi on valittavissa seutukunnat, maakunnat ja kunnat. Karttoja voi hakea myös karttasijainnin avulla. Jos valitsemasi karttataso sisältää kohdetietoja, saat ne näkyviin Kohdetiedot-linkistä. Voit tilata asemapiirroksen suunnittelun pohjaksi myös dwg-aineiston kiinteistösi alueelta. Kirjoita ID:n perään kysymysmerkki? Meiltä maanmittauslaitos kartta tietoa ja tukea.

Karttapaikka | Maanmittauslaitos

Ohjeita karttojen löytämiseen PDF. Aluejaoksi on valittavissa seutukunnat, maakunnat ja kunnat. Monet kirjastot ja arkistot ovat lähteneet kehittämään palveluitaan: karttoja varten on tehty omia hakutoimintoja, vanhoja karttoja on georeferoitu eli tuotu koordinaatistoon, mikä mahdollistaa kartan käytön esimerkiksi modernin kartan kanssa ja karttoja on julkaistu verkossa yksikäsitteisen URI-tunnisteen avulla. Maanmittauslaitoksen vanhojen karttojen latauspalvelusta löydät peruskartat ja maastokartat ennen vuotta Omassa asettelussa voit päättää itse, missä järjestyksessä eri työkalut ovat kartalla. Maanmittauslaitokseen on arkistoitu maanmittaustoimituksiin liittyviä asiakirjoja ja karttoja sekä peruskarttoja ja pitäjänkarttoja luvulta lähtien.