Lte Mimo Antenni

Lue lisää yksityisyydensuojasta Asia selvä. Eli lyhyesti: 20 dBi tai yli vahvistuslukemat eivät pidä paikkaansa. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Paneeliantennin suuntaukseksi riittää, että antenni on suunnilleen tukiasemaa kohti. Lunastamatta jättäminen ei OLE sama asia kuin palautus tai peruutus.

Iskra P-60 MIMO 3G/4G/5G/LTE/Global System for Mobile Communications -antenni (2 kpl)

Suuntausta voi kokeilla jo maan tasalla, mutta varmimmat tulokset saat mitä korkeammalle voit antennit asentaa. Antennien kokoa pitää kasvattaa lte mimo antenni, jotta saadaan lisää tehoa. Hae jälleenmyyjäksi tai kirjaudu sisään nähdäksesi hinta. Reitittimet, joissa kaksi antenniliitäntää SMA-liitin tai adapterikaapeleilla kanssa TS9-liittimien reitittimiin. Write Your Own Review.

lte mimo antenni

Tuote-esittely

Finnsat Oy Yrittäjäntie 15 Seinäjoki info finnsat. SMA naaras – moebius. Hakumenettely: Haku. Kiinnitä antennit tukiaseman suuntaan antennimastoon tai seinäkiinnikkeen putkeen. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

edifier r1280db vinyl

LA P UNICOM MIMO LTE ANTENNI 3G/4G/5G netistä edullisesti | Elektroninen kauppa

Kotiantennin ympärisäteilevä 4G-antenni on helposti kuljetettava ja se kulkee helposti mukana esimerkiksi etätöihin mökille. Suuntakuvio on kapea ja näin ollen suunnattavilla antenneilla voidaan maksimoida antennille saapuvan signaalin vastaanotto. Toimitusehdot Nämä toimituslausekkeet ovat voimassa Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj ehdot. Lte mimo antenni on kapein suuntakeila ja ne voidaan suunnata tarkasti kohti tukiasemaa.

Iskra P Unicom MIMO 3G/4G/LTE/GSM-suunta-antennipaketti (2 antennia), MHz, 2 x 11,5 dBi

D-link DWR Mikäli tuote ei Object Linking and Embedding ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Tiheällä asutusalueella, jonka ympärillä paljon tukiasemia. Tehokkaammissa antennimalleissa on usein vain mastokiinnitys. Antennin mukana tulevalla mastokiinnikkeellä tai seinäkiinnikkeellä. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi.