Logitech G413 Carbon Review

Toinen tunnettu kytkinvalmistaja on Kaihua, jolta löytyy Kailh-kytkimet. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Tietoa yksityisyydensuojasta. Jotain tuplanäppäyksiä saattaa tulla, mutta ei aina. Mekaanisten näppäimistöjen kohdalla yksi merkittävimmistä valintakriteereistä on näppäimistössä käytettävät kytkimet.

Testissä Logitechin mekaaniset G513 Carbon -pelinäppäimistöt

Halpis näppikset kestää 10vuotta. Näppäimet näkyvät siis aina eivätkä häiritse, erityisesti yöllisten pelisessioiden niiden parhaiden aikana. Gssa on juuri sopivassa suhteessa pelaajan suosikki-ominaisuuksia: tarkat, taustavalaistut näppäimet, USB-läpivienti ja integroidut medianäppäimet. Sharkoon julkaisi mekaanisen Skiller SGK30 -pelinäppäimistön — Edullinen näppäimistö kahdella eri kytkinvaihtoehdolla. Nämä Logitechin omat Romer-G kytkimet ovat hiljaiset.

logitech g413 carbon review

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Wireless Keyboard Mouse Lue lisää. Minun Telia. Mukana tulee vaihtonäppäimet, joten niillä saa käyttöiän 2 vuoteen. Mikrobitti testasi, minkälainen näppäimistö sopii mihinkin tarkoitukseen. Kahvipoika M mies , 35—44v

acer swift n5000

Suurtestissä 9 näppäimistöä: Näin valitset oikeanlaisen pelaamiseen ja kirjoittamiseen

Lyömätön nopeudeltaan ja herkkyydeltään – Romer-G Tactile -kytkimet Kaiken se kestää – kotelo lentokonetason alumiiniseosta Keskity peliin – toimintonäppäimet medialle, pelitilalle, valaistukselle ym. Kelpo näppis. Lähetä Tori-paketti. Mekaaninen näppäimistö on aktiivipelaajan, koodarin ja paljon kirjoittavan täsmävalinta. Näppis tosin toimii tämän ansiosta kynsiviilana ja erittäin tehokkaana sellaisena. Mekaanisten näppäimistöjen kohdalla yksi merkittävimmistä valintakriteereistä on näppäimistössä käytettävät kytkimet.

Logitech G näppäimistö Universal Serial Bus Hopea

Vaste on omaan makuun epämääräinen, kytkentä kohta on tuntumaltaan heikko joten palaute napin painamisesta tulee lähinnä siitä kun kytkin paukahtaa pohjaan. Näppäimistö on myös hieman äänekkäämpi kuin arvostelujen perusteella odotin ja profiililtaan turhan korkea ollakseen hyvä kirjoittaa. Näppis toimii edelleen vaikka on lian peitossa hieman. Runko metallia, todella kestävän tuntuinen. Tuomo M mies , 25—34v