Logitech Brio 4k Stream Edition

Ultra 4K HD nappaa kaikki yksityiskohdat, kun RightLight 3- ja High Dynamic Range HDR -tekniikat tekevät automaattisia säätöjä, jotka saavat sinut näyttämään parhaimmaltasi niin hämärässä kuin suorassa auringonvalossakin. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Tarkkuus ja kuvataajuus. Tyyli ja hyvinvointi. Tuotteen laatu.

Logitech Brio Stream, web-kamera

Hobby Hall. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Voit unohtaa salasanojen näppäilyn Windows 10 -tietokoneella: kirjaudu sisään katsomalla BRIOn objektiiviin Voit asettaa BRIO-web-kameran sinne missä se toimii parhaiten: kiinnittää pöytänäyttöön tai kannettavan näyttöön tai asettaa sen pöydälle säädettävän pidikkeen tai oman kolmijalkaliitännän avulla. Hobby Hall. Toimitusaika 1 päivä.

logitech brio 4k stream edition

Logitech BRIO 4K Stream Edition -web-kamer

Hobby Hall. Palautetta sivustosta. Logitech BRIO -web-kameran 4K-kenno takaa lähennettäessäkin teräväpiirtoisen kuvan ilman sahalaitaisuutta tai epätarkkuutta. Voit asettaa BRIO-web-kameran sinne missä se toimii parhaiten: kiinnittää pöytänäyttöön tai kannettavan näyttöön tai asettaa sen pöydälle säädettävän pidikkeen tai oman kolmijalkaliitännän avulla. Osta myydyimmät tuotteet yhdessä paketissa ja säästä Hanki Brio ja Litra Glow -pakettisi, joka on saatavilla vain osoitteesta Logitech. Toimitusaika päivää. Koneoppivaohjelmisto siistii sekavan taustan.

jbl 1010

Logitech BRIO 4K Stream Edition | Telia

Sekä optisia tunnistimia että infrapunatunnistimia käyttävä Logitech BRIO -web-kamera mahdollistaa Windows Hellon kanssa nopean ja turvallisen kasvojentunnistuksen. Jouheva, huippunopea videokuva p ja 60 kuvaa sekunnissa vastaa pelilähetyksiesi tarpeita ja suuren kuvataajuuden ansiosta voit luoda upeita hidastuksia. Zoomauksen ominaisuudet. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle logitech brio 4k stream edition. Tyyli ja hyvinvointi. Lävistäjältään 90 asteen laajakulmaesiasetus näyttää kuvassa vieläkin enemmän ympäröivää tilaa ja soveltuu erinomaisesti fyysisten esineiden ja valkotaulujen esittelemiseen kamerassa. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta.

Logitech Brio 4K Ultra HD web-kamera, hinta €

Valitse kolmesta lävistäjän suuntaisesta kuva-alan esiasetuksesta juuri sopiva haluamaasi videota varten. Ultra 4K HD nappaa kaikki yksityiskohdat, kun RightLight 3- ja High Dynamic Range HDR -tekniikat tekevät automaattisia säätöjä, jotka saavat sinut näyttämään parhaimmaltasi niin hämärässä kuin suorassa auringonvalossakin. Viihde ja elektroniikka. Löydä edullisimmat hinnat. Microsoft Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli.