Lipo Akku 3s

Nitromoottorikäyttöiset RC-autot. Siirrä toivelistalle. Tilaa EuroRC:n viikottainen uutiskirje. Pienet suihkukoneet ja helikopterit. Vallejo Model Air maalit. Työkalut ja muut tarvikkeet. Ohjeet noutoon löydät täältä.

Li-Po Battery 3S 11,1V 5000mAh 25C TRX-kontakt

Lahjavinkit e Lentävät. Muu Maalaus CAB uistinmaalit ja lakat. Akut, laturit ja tarvikkeet Akut. Kategoriat ja tuotemerkit. Muu Maalaus. Aloittelijan pienoismallit Aloittelijan pienoismalli lentokoneet.

lipo akku 3s

Tietoa meistä

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Muut maalaustarvikkeet. RC-autojen korit ja tarvikkeet. Näitä haetaan nyt:. Sivulla lukee tieto siitä mikä on arvioitu aika, jossa tuote saadaan toimitettua.

fujitsu lifebook u7310

Traxxas 3S 11,1V mAh 25C LiPo iD akku | verkkokauppa

Muut pienoismallit. Hyväksymme uusien avaamattomien tuotteiden palautuksen aina 50 päivään asti. Maalit ja maalaustarvikkeet. Tamiya varaosat. Aloittelijan pienoismalli laivat. Vallejon metallimaalit. Luo uusi toivelista Sulje.

LiPo – RC kauppa – RC Jyv채skyl채

Vastaanottimet, lähetinmodulit. Matkahuolto : Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Pyyntöäsi käsitellään. Näin pyrimme tekemään tilauksesta asiakkaan kannalta sujuvaa ja huoletonta. Mäntämoottorit lennokeille.