Lg Un81 65

Energiatehokkuusasteikko A – G. Dual LED mukauttaa värien sävyjä tilanteeseen sopiviksi. Keskustelun aloittaja mnz Aloitettu En taia sitte ostaa mitään. Harmi kun mitkään operaattorit ei myy tuota mallia, osarilla ois voinu venyä tän kerran.

LG 65UN8100 65″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

LG ThinQ mahdollistaa IoT-ekosysteemin yksinkertaisen käsittelyn ja ohjauksen luonnollisella äänentunnistuksella. Filmmaker Moden ansiosta voit kuitenkin olla varma siitä, että nautit elokuvakokemuksesta ja näet elokuvan niin kuin se on tarkoitettu. Näin on. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Digitaalisen äänen optinen lähtö 1.

lg un81 65

Tuotteen ominaisuudet

VESA-kiinnitys Kyllä. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Hallintaominaisuudet Ääniohjaus Kyllä. HGiG tunnistaa television suorituskyvyn ja kuvanlaadun ja mukauttaa HDR-grafiikkaa niiden perusteella. Eikö tämä Samsung OLE ihan kohtuullinen hinnaltaan ominaisuuksiin nähden?

hobby hall noutopisteet

Yleinen TV:n hankinta- & säätöketju | Page | TechBBS

Saa kirkkautta tarpeeksi jos tila valoisa. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. However, the Oisin tosi kiitollinen avusta. Minkä puhelimen ostan? Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi.

LG UN81 65 tuuman 4K UHD -älytelevisio | LG Suomi

Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Löydä edullisimmat hinta. Powerilta saa myös rahaa takaisin, jos tulee halvemmaksi. Pegessar sanoi:. Lintu ladataan ohjaimesta. Kunhan liikkuva kuva ei olisi ihan älytöntä blurria, että esim. Tansu sanoi:.