Lenovo Thinkpad T460 14

Tässä käytetyssä ja meillä kunnostetussa ThinkPad T mallissa on taustavalaistu näppäimistö. Bluetooth-versio 4. Yrityskäytöstä poistunut huippulaadukas kannettava tietokone. Asennusjonostamme löytyy tuhansia laitteita. Saavutat todellisen liikkuvuuden, kun määrität kannettavasi WWAN-liitettävyydellä, jolloin pääset kolmansien osapuolten matkapuhelinpalveluyhtiöiden 3G- tai 4G-verkkoihin. ThinkPad T on erinomainen opiskelijan tai ihan tavallisen kotikäyttäjän työkalu, joka suoriutuu kaikesta tarvittavasta.

Lenovo ThinkPad T460 14″ HD i5-6300U/16/256SSD/WIN10P/4G

Kannettava on saatavissa sormenjälkilukijalla, minkä ansiosta voit hyödyntää biometriikkaa sisäänkirjautumisessa: sormenjälkesi toimii salasanana. Tekee yritystasoisista hallintatoiminnoista entistä mukavampia kustannuksia säästäen. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Voit siirtää tietoja kannettavasi ja muiden laitteiden välillä nopeasti Universal Serial Bus 3. Käyttöjärjestelmän rakennustaide bittinen.

lenovo thinkpad t460 14

Tuotetiedot

Valinnainen heijastamaton täysteräväpiirtonäyttö, jossa IPS-tekniikka. Kokeile 60 päivää kotona. Sisältyvän näytönohjaimen perustaajuus MHz. Tuote Valmistaja Lenovo. Etsimme tai konfiguroimme sopivan sinulle kriteeriesi mukaisesti. Suorittimen turbo boost-taajuus 2,8 GHz.

huawei tablet t5 32gb

ThinkPad T | tuumainen, ohut ja kevyt Ultrabook&trade, yrityskäyttöön | Lenovo Suomi

Tässä käytetyssä Lenovo ThinkPad T kannettavassa on mm. Todella kestävä ja tehokas. Paino (fysiikka) ja painomitat Paino (fysiikka) g. Show savings:. Lisäksi kannettavassa on kätevät multimedianäppäimet, jotka mahdollistavat mikrofonin, kaiutinten ja kameran säädinten käytön nopeasti ja helposti.

Lenovo ThinkPad T – Tuotetiedot |

Suunnittelu Tuotteen väri Musta. Väylätyyppi QPI. IPS-tekniikan ansiosta värit ovat eläviä ja katselukulma on lähes astetta. Voit myös kieltäytyä evästeiden tallennuksesta, ja jatkaa sivuston selaamista normaalisti. Asema markkinoilla Yritys. Asennusjonostamme löytyy tuhansia laitteita. Käyttöjärjestelmän kieli — kielitiede Suomi, vaihdettavissa lisävalinnoista.