Lenovo Thinkbook 15p

SOHO Reitittimet. Saippua- ja puhdistusaineiden annostelijat. Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat jalosteet alk. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Tjunction °C. Kamera Etukamera Kyllä.

ThinkBook 15p (15″ Intel)

Yhdyskäytävät ja ohjaimet. Viihde ja elektroniikka. Ohjelmistokäyttöoikeus ja -tuki. LED-taustavalo Kyllä. Tabletin kotelot ja suojat. Intel® Secure Key Kyllä.

lenovo thinkbook 15p

Tuotteen ominaisuudet

Valitettavasti Hintaseuranta. KVM kytkimet. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Emolevyt AMD prosessoreille. Objektiivien muuntimet ja sovittimet. Älykellon tarvikkeet. Video- ja audioneuvottelut.

i3 750

Lenovo ThinkBook 15p, halvin hinta €

Tuotenimi 15p. Väylä PCI Express. Yhdyskäytävät ja ohjaimet. Tulostimen paperitelineet. Bluetooth Bluetooth® 5. Mobiiliverkkoyhteys Ei. ATX virtalähteet.

Lenovo ThinkBook 15p IMH (20VMX) yrityksille | Atea eShop

Tabletin kotelot ja suojat. Toimistojen istuintarvikkeet. Läppärit. Sormenjälkitunnistin Fingerprint Reader. Mac ohjelmat. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.