Lenovo P11 Suojakotelo

Päivitetty Kotelon lenovo p11 suojakotelo asettaa jalustaksi kahteen erilaiseen katselukulmaan. Näytön päälle kääntyvä kansi estää säröjen syntymisen. Kaikilla on oma makunsa ja pyrimmekin parhaamme mukaan tuomaan verkkokauppaamme laajan valikoiman suojakoteloita. Suosittelemme käyttämään näytön panssarilasia yhdessä kotelon kanssa suojauksen maksimoimiseksi. Suojakuoret ovat tarvike, johon kannattaa panostaa.

Lenovo Tab P11, suojakotelo/suojus

Tuotteen toimitusaika on arkipäivää. Tuotteen toimitusaika arkipäivää. Tabletti asettuu napakasti kuoreen, joka peittää laitteen reunat ja takapinnan. Vain korttimaksut Vaihtaminen ja palautus TukkuClub Kuinka tilaaminen toimii? Palautetta sivustosta.

lenovo p11 suojakotelo

Tuotteen kuvat ja videot

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Kotelo on miellyttävän ohuen ja kevyen mallinen, joten se kulkee mukavasti laukussa. Kuoriosa suojaa takapinnan sekä reunat ja kulmissa on lisävahvisteet suojaamassa osumilta. Kotelossa tabletin kaikki pinnat ovat napakasti suojattuina naarmuilta ja säröiltä. Lue lisää. Tuotteen toimitusaika arkipäivää. Myynnin kärjessä pysyvät perinteinen kannellinen suojakotelo sekä pyörivä suojakotelo, jotka suojaavat tablettia joka suunnasta.

hp pavilion i7 1165g7

Lenovo Tab P11 suojalaukut

Takapintaa ja reunoja suojaavassa kuoressa on vahvistetut kulmat, jotta tabletti ei vaurioidu pudotessa tai kolahtaessa. Toimitusaika 3 päivää. Näytön päälle kääntyvä kansi estää säröjen syntymisen. Lenovo p11 suojakotelo panssarilasin helposti paikalleen ilman ilmakuplia. Kotelo on napakan kevyt ja kompaktin mallinen ja suojaa laitteen jokaista pintaa. Kosketusnäyttökynän pituus: 5,5cm, venytettynä: 7,7cm Pieni kosketusnäyttökyvä, mikä kulkee helposti mukana ja voidaan kiinnittää kuulokeliitäntään.

Osta Lenovo Tab P11 panssarilasit ja suojakuoret netistä. Ilmainen toimitus! |

Mobiilitukku © Toteuttaminen: Lamia. Värejäkin löytyy sateenkaaren kirjosta aina simppelimpiin sävyihin. Kotelo on muotoiltu käytännöllisen ohueksi ja kevyeksi, jotta sitä on mukava kuljettaa matkassa. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta.