Lenovo 8 Ram 256 Gb

Intel Core i5 ThinkShutter on fyysinen kameran suojus, joka sulkee objektiivin ja varmistaa, ettei kukaan pysty vakoilemaan sinua. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on hieman vioittunut. Lenovo VIIL Kannettavat tietokoneet. Määrä remove add. Intel Core i5

Lenovo ThinkPad L480 20LS001AMX 14″ i5-8250U (Gen 8) 8GB RAM 256GB SSD

Tämän yrityskannettavan nopea suoritin, edistynyt Asennus- ja huoltopalvelut. Tekniset asiakasvastaavat TAM – Technical Account Manager Ennakoiva asiakassuhteen ja eskaloinnin hallinta Liiketoiminnallesi räätälöidyt suositukset Kattavat neljännesvuosittaiset raportit sekä asiakkuuden arvioinnit. Käyttöjärjestelmä on ammattimainen ja voit valita minkä tahansa asennetun kielen. Tuotteen ominaisuuksia. PrivacyGuard on järjestelmääsi rakennettu elektroninen tietoturvasuoja, joka pienentää näyttösi katselukulmaa—niin sivulta näyttöä katsovat henkilöt näkevät vain mustan ruudun.

lenovo 8 ram 256 gb

Yrityskannettavat

Läppärit. Svenska Ohjeita. Audio ja kuvansiirto. Tuotteen alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai pakkaus on vioittunut. Intel UHD Graphics. Muut kodin jalosteet add remove.

ford mondeo 2018 vignale

Notebook Lenovo 14″ Ryzen 3 U 8 GB RAM GB SSD M.2 (Refurbished – Kodinhohto

Ei optista asemaa. Voit myös asentaa ilmaisen käyttöjärjestelmän, kuten Linuxin. Käytämme sivustolla evästeitä taataksemme asiakkaille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Suomi Ohjeita. Rajoitettu takuu – 1 vuosi – nouto ja palautus. Asennus- ja huoltopalvelut.

Lenovo V 14´´ iU/8GB/GB SSD Laptop Harmaa | Techinn

Uuden Intel teknologian ansiosta suoritintehot kasvavat jopa 40 ja uusi Intel Iris XE näytönohjain on huomattavasti aikaisempaa Turvaratkaisut etusijalla Varmista yrityksesi tietoturvallisuus ja yksityisyytesi kattavilla ThinkShield-tietoturvaratkaisuilla. Vain sinun silmillesi Osana ThinkShield-tietoturvaa tarjoamme sinulle yhdistelmän laitteistoja ja ohjelmistoja, jotka toimivat yhdessä ja varmistavat, että näyttösi on pelkästään sinun nähtävissäsi. Vie tuottavuutesi uudelle tasolle X1 Carbon Gen 8 on jatkuvasti responsiivinen, joten se palautuu lepotilasta alle sekunnissa – ja voit selata verkkosivuja hetkessä. Ja kun tarvitset lisää virtaa, Rapid Charge pikalataus lataa varauksen nollasta 80 prosenttiin vain tunnissa. Tuotteen ominaisuuksia. Intel UHD Graphics.