Lego Ninjago Sets Legacy 2021

Lego ninjago. Kun kimppu on valmis, vaikuttava kukka-asetelma tuo ripauksen hauskuutta ja väriä tilaan kuin tilaan. Muunna Lloydin auto 3 vaiheessa kärrystä panssaroiduksi autoksi, joka on valmiina taisteluun. Superhieno 2-inautolelusetti liikkuu niin maalla kuin vedessäkin ja sisältää 4 minihahmoa. Nappaa kiinni vaarallinen pahis ja passita hänet vankilaan pienelle saarelle! Lapset pääsevät suoraan mukaansatempaavaan maailmaan lelulentokonekiiturissa olevan digi-Jay-minihahmon ja ninjapyöränsä selässä olevan digi-Lloydin kanssa.

Traduction missing (Bpfs.Locales.Resources.Resources.H1Tag)

Vaarallisen, ulottuvuuksienvälisen portin voi käynnistää ja sammuttaa käsikäyttöisillä ohjaimilla. Verkkokaupan maksutavat:. LEGO Ninjago. Tuote on lisätty toivelistalle. Koko cm. Yksityiskohtainen perävaunullinen traktorilelu on täynnä aitoja yksityiskohtia. Yli kuuden vuosikymmenen ajan LEGO®-tiilet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne irtoavat tasaisesti, joka kerta.

lego ninjago sets legacy 2021

Suositut haut

Mukana on isot pyörät, runko-ohjaaminen ja ohjaamo käännettävällä istuimella. Ykkösluokan rakennussarja täynnä minihahmojaMahtavassa lelussa on 7 minihahmoa: Kai, Jay, Zane ja Cole sekä Wu Bot ja pahiskäärmekaksikko, Mekaanikkokobra ja Tuhoajaboa, joten lapset pääsevät takuulla osaksi m Lähetä Kai toimintaan huippunopealla moottoripyörällä auton sisältä! Imeväisikäiset voivat leikkiä kohtauksia Star Wars: The Mandalorian -sarjan 2. Tukkupakkauksen korkeus. Jäljitä Kohtalon aluksen monet seikkailut hienon, Hauskasti kimaltava viirnauha synttärikemuihin!

ep 2231

LEGO Ninjago | elektroninen kauppa

Lähetä Kai toimintaan huippunopealla moottoripyörällä auton sisältä! Lego ninjago huppari, Adlibris Erinomaisessa kunnossa. Kaikki osat tallella ja ohjekirja myös. Kuka voittaa tämän hurjan hyvän ja pahan välisen taistelun ja saa haltuunsa neljä asetta?

lego ninjago | Lelut ja pelit edullisesti vertaamalla

Nindroid , Jay vs. Lähde hurjiin seikkailuihin ja taisteluihin yhdessä Lego Ninjago -hahmojen kanssa. Setti s Vaatii kokoamisen. LEGO Technic. Näytä vertailu. Hyppää satulaan ja syöksy hyökkäykseen!