Lego Friends 41668

Siinä on höyheniä, kuinkas muuten! Se on täydellinen impulssipalkinto tai syntymäpäivälahja yli 6 -vuotiaille lapsille. Tarvitsee patterit. Tämän lego friends 41668 sisällä on LEGO Friends Emma -mininukkehahmo ja lintulelu lapsille, joka on saatavana yhdellä neljästä satunnaisesta väristä. Ompeluleikkeihin innostava lelu eläimistä ja muodista pitäville lapsille Pakkaa luovuutesi mukaan kaikkialle. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.

Kritiikit

Takaisin sivun alkuun. Lelu on täydellinen yllätys- tai syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Lisää ostoskoriin. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet. Muistitko sittenkin salasanasi?

lego friends 41668

Tuotetiedot

Näissä taskukokoisissa näppärissä leluissa on vain vähän rakentamista, joten leikit pääsevät heti alkuun. Pakkaa luovuutesi mukaan kaikkialle. Lapset voivat leikkiä suunnittelevansa Emman lemmikkilinnun inspiroiman uuden asun. Sen ulkomuoto muistuttaa söpöä ompelulaatikkoa, joten se on hauska koriste aloittelevien suunnittelijoiden pöydälle. Tukkupakkauksen leveys. Etsitkö LEGO® lahjaa ilahduttamaan muotitietoista lasta?

iphone 12 mini flipcover

Osta LEGO Friends – Emman muotikuutio ()

Not suitable for children under 3 years old. Muoti hauskaa liikkeellä Tämä kannettava leikkisarja on tarpeeksi pieni, jotta se mahtuu laukkuun. Sisältää 58 osaa Ikäsuositus yli 6-vuotiaille Tuote on julkaistu 1. Lelu on täydellinen yllätys- tai syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille. Siirrä toivelistalle. Lelupikkuhahmojen lukumäärä.

LEGO Friends Emman muotikuutio | elektroninen kauppa

Leikit on helppo pakata mukaan matkalle. Ehdotettu sukupuoli. Määrä per kerros. Voimassa Tämä kuutio on yli 7 cm korkea ja 7 cm leveä, ja se on hauska pieni pöytänäyttö aloittaville suunnittelijoille sen söpön ompelupussin ansiosta.